Golfbaan de Voortwisch
Golfen in Winterswijk
Golfen in Winterswijk
Golfarrangement
Golfen Winterswijk

Greenfee bij Golfbaan de Voortwisch - Winterswijk

Onze golfbaan is genoemd naar het gelijknamige landgoed de Voortwisch. De golfbaan is ontworpen door de Engelse golfbaan architect Donald Steel en is voor zowel beginnende als gevorderde golfers een uitdagende plek.

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op via 088-5405805.

Wifi
Restaurant
Receptie
Parkeren
Fietsenstalling
Huisdieren toegestaan

Golfbaan de Voortwisch

Onze golfbaan is genoemd naar het gelijknamige landgoed de Voortwisch. De golfbaan is ontworpen door de Engelse golfbaan architect Donald Steel en is voor zowel beginnende als gevorderde golfers een uitdagende plek.
De golfbaan bestaat uit een bos- en parkbaan en kenmerkt zich door mooie vergezichten, glooiende greens en uitnodigende doglegs. Ze zijn op een natuurlijke manier ingepast in het landschap en zorgen voor een sportieve uitdaging voor golfers van verschillende niveaus.

Prijzen:
18-holes: € 68.00 p.p.
9-holes: € 38.00 p.p.

Onze partner

Golfbaan de Voortwisch

Golf en Country Club Winterswijk is verbonden aan Golfbaan de Voortwisch en bevindt zich in het Nationaal Landschap Winterswijk.
De Winterswijkse golfbaan is bij uitstek dé plek voor iedereen die in rust wil golfen in een groene en historische omgeving en wil genieten van de Achterhoekse gastvrijheid. 

Restaurant

Zowel golfers als niet-golfers zijn dagelijks van harte welkom in ons restaurant De Voortwisch voor zowel koude als warme dranken, ontbijt, lunch en diner. Zelfs een high tea en high wine behoren tot de mogelijkheden. Voor een high tea, high wine of uitgebreid verrassingsdiner dien je van te voren te reserveren. Voor meer informatie, bekijk onze pagina met arrangementen. Het verrassingsdiner wordt bereid door top chef-kok Rob Leemrijse.

 

Uitdagende parkbaan

Golfbaan de Voortwisch in Winterswijk is een uitdagende par 71 parkbaan met grote waterpartijen en bosrijke holes.

De lengte vanaf de gele tee is 5692 meter
De lengte vanaf de rode tee is 4884 meter

Gasten zijn welkom

Golfbaan de Voortwisch biedt niet alleen ruimte aan eigen leden, maar ook aan gasten met een erkende handicap. Iedere golfer is welkom. Ook is het mogelijk om op onze baan aan uw spelniveau te werken, onder leiding van een van onze golfpro’s.

Omgeving

Gelderland

uitjes, groepsuitjes Gelderland, familie uitjes en bedrijfsuitjes in de Veluwe en Montferland. Ontdek de Hanzesteden. Gelderland voor uw leuke dagje uit of weekendje weg.

Winterswijk

Winterswijk is een stad in de Achterhoek. Het centrum van Winterswijk heeft enkele historische gebouwen, bezienswaardigheden, diverse winkels, boetieks en lokale speciaalzaken. De steengroeve in Winterswijk is een interessante plek vanwege zijn geologische kenmerken. De regio heeft een gevarieerd landschap met bossen, heidevelden, vennen en landelijke gebieden. Het Nationaal Landschap Winterswijk biedt uitstekende mogelijkheden voor wandelen en fietsen. De omgeving van Winterswijk wordt gekenmerkt door historische boerderijen en het behoud van een landelijke sfeer.

Beleef de Achterhoek maakt gebruik van cookies
Beleef de Achterhoek is powered by Recreatief.nl
 
© 2024 Beleef de Achterhoek