springfoto
schoen opdracht
amphion
GPS moordspel

Verovert u de meeste gebieden? - Cross the Border spel in hartje Doetinchem

Pak samen met collega's, vrienden of familie het vliegtuig en ga op wereldreis door Doetinchem. Probeer onderweg zoveel mogelijk geld te verdienen om jullie reis te kunnen blijven bekostigen. Kies je voor witgeld of ga je toch voor cash? Welk team weet aan het einde van de reis op tijd het vliegtuig terug te pakken en heeft het meeste geld weten te verdienen?

Bij dit Cross the Border spel in hartje Doetinchem is inbegrepen:

  • Cross the Border met behulp van een app en een spelbegeleider
  • Uiteenlopende opdrachten en mogelijkheden om "geld te verdienen"
  • 1x Een drankje naar keuze, keuze uit fris, huiswijn, tapbier of koffie/thee

Prijs: € 30,- p.p. op basis van 12 personen. 

Cross the Border kunt u uitbreiden met koffie en gebak, bittergarnituur en 1 drankje naar keuze of een 2-gangendiner met drankje naar keuze. 

Koffie en gebak: € 37,50 p.p. (bestaat uit activiteit, koffie en gebak)
Bittergarnituur en drankje naar keuze: € 35,- p.p. (bestaat uit activiteit, bittergarnituur en 1 drankje naar keuze; fris, huiswijn, tapbier of koffie/thee.)
2-gangendiner en drankje naar keuze: € 60,- p.p. (bestaat uit activiteit, 2-gangendiner en 1 drankje naar keuze; fris, huiswijn, tapbier of koffie/thee.)

De prijs van dit Cross the Border spel in hartje Doetinchem is geldig tot en met 31 december 2024. 

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op via 088-5405805.

Restaurant

Competitieve dag in Doetinchem

Speel in het centrum van Doetinchem samen met uw collega's, vrienden of familie Cross the Border. Pak het vliegtuig en ga op wereldreis. Tijdens deze reis worden uiteenlopende opdrachten uitgevoerd en actief gezocht naar locaties alles om ervoor te zorgen dat jullie team meer geld verdient dan de andere teams. Zwichten jullie voor de verleiding van een pak geld in ruil voor smokkelwaar?

Netjes geld op de bank, of toch maar cash?

Tijdens Cross the Border komen jullie voor de keuze te staan, zetten jullie het verdiende geld op de bank waar de belastingdienst zicht op heeft of gaan jullie voor cash dat weer makkelijker te stelen is... 

Jullie zullen allerlei uiteenlopende opdrachten uitvoeren en actief zoeken naar locaties om jullie reis te kunnen bekostigen. Durft u de strijd aan te gaan met uw collega's, familie of vrienden? Wie weet gaat u er wel met de winst vandoor. 

Ruim aanbod aan groepsactiviteiten

Voor groepen zijn er speciaal actieve en/of creatieve teambuildingsactiviteiten samengesteld. Ga samen met uw collega's, vrienden of familie op pad voor het uitvoeren van uitdagende opdrachten of spannende activiteiten. Durf uw lef te tonen tijdens de verrassende groepsuitjes. De activiteiten kunnen gecombineerd worden met een diner, borrel, lunch of kop koffie op één van de startlocaties. Maak er samen een geslaagd uitje van!

Onze partner

Een uniek evenement is gegarandeerd

In de Achterhoek bent u hier aan het juiste adres voor de leukste activiteiten, workshops, evenementen en uitjes. Er worden onder meer voor bedrijven, families en andere gezelschappen feesten georganiseerd op één van de eigen locaties of bij uw thuis, vergaderingen, teambuildingsactiviteiten en talloze activiteiten. Het vindt allemaal plaats in Doetinchem en de Achterhoek. 

Een evenementen-en activiteitenbedrijf dat garant staat voor een uniek evenement en een uitgebreid aanbod presenteert.

Activiteiten voor ieder gezelschap

Voor groepen zijn er speciaal actieve en/of creatieve teambuildingsactiviteiten samengesteld. Ga samen met uw collega's, vrienden of familie op pad voor het uitvoeren van uitdagende opdrachten of spannende activiteiten. Durf uw lef te tonen tijdens de verrassende groepsuitjes. De activiteiten kunnen gecombineerd worden met een diner, borrel, lunch of kop koffie op één van de startlocaties. Maak er samen een geslaagd uitje van!

Zenuwlopende activiteiten

Ik hou van Holland: het spel is gebaseerd op het bekende televisieprogramma. Test uw kennis tijdens de verschillende rondes met spelcategorieën. In teams wordt er tegen elkander gestreden. 

Moordspel: weet u aan de hand van detectivespellen de moord op Chantal Janzen op te lossen. Om de moord op te lossen dient u zoveel mogelijk punten te behalen om aanwijzingen te verdienen. 

GPS Moordspel: met een GPS op zak gaat u op zoek naar de hoogtepunten van Doetinchem. U dient tijdens het spel verschillende vragen te beantwoorden en opdrachten uit de voeren om antwoord te krijgen op de belangrijkste vraag van de dag. 

Cityrisk: het spel is gebaseerd op het bekende spel Risk. Probeer samen met uw team gebieden in het centrum van Doetinchem te veroveren. 

Compleet verzorgd uitje organiseren

Geef een bedrijfsfeest, evenement, familiedag of bruiloft uit handen aan de ervaren specialisten. Zij zorgen dat alles tot in de puntjes wordt verzorgd. Voor bedrijven, families en andere gezelschappen is het ruime aanbod aan uitjes rondom Doetinchem geschikt. Er vinden ook bruiloften plaats, maar ze kunnen ook de catering verzorgen. Breng een bezoek aan ons en proef de sfeer of neem deel aan één van de evenementen.

Omgeving

Gelderland

uitjes, groepsuitjes Gelderland, familie uitjes en bedrijfsuitjes in de Veluwe en Montferland. Ontdek de Hanzesteden. Gelderland voor uw leuke dagje uit of weekendje weg.

Doetinchem

Doetinchem is een stad in Gelderland. Het heeft een goed bewaard gebleven historisch centrum met mooie oude gebouwen, kerken en pleinen. De Grutstraat is een levendige winkelstraat in het centrum van Doetinchem biedt een gevarieerd aanbod van winkels, boetieks, cafés en restaurants. Het Marktplein is het kloppende hart van Doetinchem. Het is ook omringd door gezellige terrassen waar mensen kunnen genieten van een hapje en een drankje. Op korte afstand van Doetinchem ligt de Slingeplas, een recreatieplas met strand waar bezoekers kunnen zwemmen en diverse watersporten kunnen beoefenen.

Beleef de Achterhoek maakt gebruik van cookies
Beleef de Achterhoek is powered by Recreatief.nl
 
© 2024 Beleef de Achterhoek