Terras
Kasteel cafe
Vergaderbijeenkomst
de Plantage
Kasteel cafe

ALL-IN bedrijfsuitje in de Kasteelstad - Rondleiding, Lunch, Wijnproeverij en borrel in het Koetshuis

Dit all-in bedrijfsuitje is samengesteld voor bedrijven met een gemengd gezelschap. Op het programma staat onder andere een rondleiding door Kasteel Huis Bergh, een uitgebreide lunch en een Bier-en/of Wijnproeverij of stadswandeling. Organiseer uw volgend bedrijfsuitje in s-Heerenberg.

Bij dit ALL-IN bedrijfsuitje in de Kasteelstad is inbegrepen:

 • Ontvangst met koffie/thee en gesorteerd huisgebak
 • Rondleiding onder leiding van een gids door Kasteel Huis Bergh
 • Uitgebreide lunch in het Kasteel cafe
 • Keuze uit: Bier- en/of wijnproeverij of stadswandeling met gids door s-Heerenberg
 • Borrel met dranken en bittergarnituur

Prijs: € 67,50 p.p. op basis van minimaal 25 personen.

Het is ook mogelijk om uw bedrijfsuitje uit te breiden met een buffet. De kosten inclusief dinerbuffet en alle dranken bedragen € 115,00 per persoon.

De prijs van dit ALL-IN  bedrijfsuitje in de Kasteelstad is geldig tot 31 december 2024 met uitzondering van de feestdagen.

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op via 088-5405805.

Wifi
Restaurant
Parkeren

ALL-IN bedrijfsuitje in Kasteelstad s-Heerenberg

Dit all-in bedrijfsuitje is samengesteld voor bedrijven met een gemengd gezelschap. Wij bieden een leuk en uniek keuze programma zodat iedereen kan terugkijken op een geslaagde dag. U rijdt met eigen auto of per touringcar Kasteelstad 's-Heerenberg binnen. Via de historische ophaalbrug wordt u ontvangen in het Kasteel  Cafe. Na koffie met gebak staan de gidsen voor u klaar om een rondleiding te geven door middeleeuws kasteel Huis Bergh. Na een uitgebreide lunch kunnen de deelnemers kiezen uit een stadswandeling of wijn- en/of bierproeverij. Het bedrijfsuitje wordt afgesloten met een gezellige borrel. Alles op 1 locatie - alles op loopafstand.

Programma bedrijfsuitje in 's-Heerenberg

Vanaf 25 personen, uitsluitend op reservering. Afhankelijk van de groepsgrootte maakt u gebruik van ons Grand Café, de Ruiterzaal of de middeleeuwse Bakkerijbar.

Programma:
10:30 uur Jullie worden ontvangen op ons terras of in ons koetshuis bij minder mooi weer. Wij serveren koffie/thee met gesorteerd huisgebak, voor de liefhebber schenken wij het kopje graag nog een keertje vol

11:45 uur De gidsen staan voor u klaar voor een mooie rondleiding door Kasteel Huis Bergh

13:00 uur Bij terugkomst serveren wij een uitgebreide lunch bestaande uit:

 • Melk, jus d’orange en tafelwater
 • Koffie en thee
 • Soepje geserveerd in een glaasje
 • Diverse luxe belegde minibroodjes: brie, zalm, serranoham en tonijnsalade
 • Diverse zoete minibroodjes
 • Groene salade en vers fruit

14:30 uur Na de lunch kunnen de deelnemers kiezen uit 2 activiteiten.

 • Een bier- en/of wijnproeverij: 4 verschillende wijnen of bieren met uitgebreide uitleg.
 • Een stadswandeling door ’s-Heerenberg, verzorgd door gidsen in middeleeuws tenue.

15:30 uur Na de rondleiding of proeverij serveren wij diverse dranken naar keuze. Er staan nootjes en zoute koekjes op tafel en tijdens de borrel gaan wij nog rond met een schaal met bitterballen. 

17:00 uur Einde van het bedrijfsuitje

Genieten in het Koetshuis

Wij zijn gevestigd in het oude Koetshuis op de voorburcht van Kasteel Huis Bergh in ‘s-Heerenberg. Via de ophaalbrug loopt u over de slotgracht naar de voorburcht van het kasteel. Aan de rechterkant bevindt zich het oude Koetshuis en het terras van het Kasteel Café. U kijkt op het terras uit op het imposante kasteel. Deze unieke locatie maakt een bijzondere horecagelegenheid.

Onze partner

Oude Koetshuis

Ons Kasteel Cafe is gevestigd in het oude Koetshuis op de voorburcht van Kasteel Huis Bergh in ‘s-Heerenberg. Via de ophaalbrug loopt u over de slotgracht naar de voorburcht van het kasteel. Aan de rechterkant bevindt zich het oude Koetshuis en het terras van het Kasteel Café. U kijkt op het terras uit op het imposante kasteel. Deze unieke locatie maakt ons een bijzondere horecagelegenheid.

Dineren

Op zoek naar geschikte locaties om zakelijk te dineren? Ons Kasteel Cafe biedt een stijlvolle locatie, heerlijke gerechten en een sfeervolle ambiance. In overleg met u kunnen wij een menu samenstellen, eventueel met wijnarrangement .

Ruimtes in Middeleeuwse stijl

Wij hebben meerdere ruimtes in middeleeuwse stijl beschikbaar voor uw feest, bijeenkomst, diner of bruiloft.

Ons Kasteel Cafe heeft een prachtig terras met uitkijk op het imposante Kasteel Huis Bergh. Voor iedere bijeenkomst is er bij ons een geschikte ruimte te reserveren. Een combinatie van meerdere ruimtes is natuurlijk ook mogelijk.

Het Grand Café De naam zegt het al. Het Grand Café is een gezellige, informele ruimte waar plek is voor ongeveer 30 zitplaatsen. Hier kan men genieten van een heerlijke lunch of high tea, of gezellig een kop koffie of een glaasje wijn nuttigen. In het Grand Café vindt u ook de kaartverkoop voor Kasteel Huis Bergh.

De Ruiterzaal Onze Ruiterzaal biedt ruimte voor 80 zitplaatsen. Deze prachtige middeleeuwse ruimte met mooie wandbekleding is een unieke plek voor een bruiloft of ander groot feest. Daarnaast is het mogelijk om bijvoorbeeld het Grand Café of De Bakkerijbar bij uw feest of bijeenkomst te betrekken.

De Bakkerijbar Vroeger was het de bakkerij van het kasteel, nu kan het karakteristieke barretje worden ingezet voor gezellige borrels, kleine feestjes tot 25 personen en wijnproeverijen. Het knapperende haardvuur op de achtergrond zorgt voor een heerlijk middeleeuws gevoel.

De Opkamer Dineren of vergaderen zoals vroeger ridders deden om de ronde tafel? Wij hebben een unieke locatie voor een vergadering, borrel of diner. In de oude verdedigingstoren bevindt zich namelijk de Opkamer. Deze ruimte is te reserveren voor kleine gezelschappen tot 14 personen.

Het Terras Heeren Dubbel beschikt over een uniek terras met uitzicht op Kasteel Huis Bergh. Onder grote appelbomen bevinden zich 14 tafels. Bij mooi weer is dit een prachtige plek voor een lunch of high tea. Op een mooie zomeravond kunnen wij op het terras ook uw feest of diner verzorgen.

Openingstijden:

Het Kasteelcafé is 6 dagen in de week geopend voor koffie met gebak, een lunch of borrel:Alleen op de maandagen zijn wij gesloten.

Van dinsdag tot en met zondag zijn wij geopend van 10.30 tot 17.30.Voor groepen op reservering gelden er uiteraard ruimere openingstijden . Neem gerust contact met ons op om te vragen naar de mogelijkheden.

Let ook op onze speciale thema-avonden buiten de openingstijden, zoals de kerstbrunch, proeverijen en wildavonden.

Omgeving

Gelderland

uitjes, groepsuitjes Gelderland, familie uitjes en bedrijfsuitjes in de Veluwe en Montferland. Ontdek de Hanzesteden. Gelderland voor uw leuke dagje uit of weekendje weg.

s-Heerenberg

's-Heerenberg ligt in de Gelderse Achterhoek. Het is bekend om Kasteel Huis Bergh, een imposant middeleeuws kasteel, dat een indrukwekkende kunstcollectie en historische kamers herbergt. Het centrum van 's-Heerenberg heeft een historische sfeer met oude straatjes, karakteristieke gebouwen en gezellige pleinen. In de nabije omgeving van 's-Heerenberg ligt het Montferlandse Bos, een bosrijk gebied waar wandelaars en natuurliefhebbers kunnen genieten van de natuur. De stad ligt aan de rivier de Oude IJssel, waar heerlijke wandelingen langs de oevers gemaakt kunnen worden.

Beleef de Achterhoek maakt gebruik van cookies
Beleef de Achterhoek is powered by Recreatief.nl
 
© 2024 Beleef de Achterhoek